Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров покани губернатора на

...
Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров покани губернатора на
Коментари Харесай

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров подхваща борба с корупционните практики, кани за обмяна на опит регион Хелзинки

Областният шеф на Софийска област Илиан Тодоров предложения губернатора на район Хелзинки, Финландия за сключване на съглашение за съдействие сред двата района.

Основното предложение към губернатора на район Хелзинки е за дейно съдействие в битката с корупционните практики, защото Тодоров се е зает персонално с обмяната на опит и положителни практики в предварителната защита и противопоставяне на корупцията на районно равнище.

Другите области на съдействие са свързани с поощряване на вложенията, възстановяване на здравния статус на популацията, развиване на високите технологии, възстановяване на енергийната успеваемост, повишение на качеството на просветителната система и насърчаване на читалищната активност, интеграция на малцинствените групи, ръководство на отпадъците, разпространение на локалните обичаи и просвета.

Специален акцент е подложен върху съдействие в региона на образованието за повишение на качеството му и основаване на умения у учениците и студентите в Софийска област.

Поканата за подписване на съглашение с район Хелзинки е следващата интензивност в региона на интернационалното съдействие на регионалния шеф Илиан Тодоров за повишение на икономическото богатство и конкурентоспособността на Софийска област.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР