Областният управител на Пловдив, инж. Илия Зюмбилев, взе участие като

...
Областният управител на Пловдив, инж. Илия Зюмбилев, взе участие като
Коментари Харесай

Областният управител на Пловдив гостува на събитие на Българо-Швейцарската Търговска Камара

Областният шеф на Пловдив, инж. Илия Зюмбилев, взе присъединяване като специфичен гост-говорител на събитие, проведено от Българо-Швейцарската Търговска Камара, което се организира на 26 март 2024г. в хотел Балкан в София. Инж. Зюмбилев показа на аудиторията забавна и изчерпателна презентация по отношение на преимуществата и опциите, с които област Пловдив разполага, като подчертава върху стратегическите вероятности на района в сфери като нововъведения, вложения, инфраструктура, обучение и други.
Прочетете още
На събитието също по този начин участваха госпожа Надежда Василева, шеф на Адеко България, която срещна гостите с план напълно ориентиран към навлизането на изкуствения разсъдък в работната среда и какви биха били плюсовете и минусите върху бъдещето на чиновници и работодатели. Заместник-министърът на образованието и науката госпожа Мариета Георгиева показа за положителни практики в Швейцария свързани с политиките за поддръжка на дуалното образование, което би асъдействало за развиването на тази сфера у нас.

Приветствия към участниците и гостите насочи и ръководителят на УС на БШТК господин Бони Бонев, който благодари за дейното присъединяване и акцентира значимостта за взаимното съдействие сред България и Швейцария като основен детайл за развиването на бизнеса и обществото в двете страни.



Събитието събра изпълнителни шефове на разнообразни български и швейцарски компании и организации, които интензивно разискаха опциите за бъдещо съдействие и нововъведения, като бяха разисквани значими въпроси на тематики, които биха съдействали за продължение на дългогодишните обичаи и положителните контакти сред двете страни.

" Пловдив е град с богата история и в същото време с висок капацитет за нововъведения и развиване. Нашата цел е да създадем удобна среда за развиването на обществото и стопанската система и сме отворени към съдействие, като показваме подготвеност да предоставим своя принос за сполучливото развиване на района и страната. " – показа господин Зюмбилев.

След формалната част, гостите имаха опция да споделят опит и положителни практики в разнообразни сфери в неофициална конюнктура.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР