Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се разграничава от

...
Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се разграничава от
Коментари Харесай

Областният на Бургас се разграничи от своя протестиращ заместник

Областният шеф на Бургас проф. Мария Нейкова се разграничава от дейностите на заместник-областния шеф Асен Бонджев , който е взел участие през днешния ден в митинга пред постройките на администрацията, както и пред РЗИ - Бургас.

Граждани стачкуваха против новите ограничения за ограничаване на разпространяването на ковид. В редица градове на страната се организираха митинги пред разнообразни институции. В Бургас митингът се организира на метри от извила се опашка за имунизация . Такава беше обстановката - митинг и опашка и в Пловдив . Граждани показаха своя митинг и във Велико Търново .

В София се стигна и до напрежение при опит на протестиращи да се саморазправят с министъра на образованието Николай Денков. Един е задържан и арестуван за 24 часа в столично районно ръководство.

" Категорично се диференцирам от дейностите на заместник-областния шеф. Изразената от него позиция е персонална и е в прорез с позицията на регионалния шеф на област Бургас ", декларира Мария Нейкова.

Тя поддържа напъните на Министерски съвет за справяне с усложнената обстановка с разпространяването на животозастрашаващия вирус.

Мария Нейкова приканва в тези комплицирани времена да се доверим на медицината , " която е призвана да търси решение за запазване здравето и живота на обществото. Нека бъдем виновни един към различен и споделим отговорността от дейностите си, с цел да можем бързо, по този начин както останалите страни, да се оправим със комплицираната епидемилогична конюнктура ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР