Областният управител на Бургас Пламен Янев тръгна в детска школа

...
Областният управител на Бургас Пламен Янев тръгна в детска школа
Коментари Харесай

Областен управител тръгна на детски курс по английски

Областният шеф на Бургас Пламен Янев потегли в детска школа по британски. Беглите знания в езика на Шекспир явно пречат на губернатора, откакто се е наложило да стартира от „ А “ и „ Б “, разясняват локални зевзеци.

 

Според страницата на езиковия център, в който се образова, регионалният шеф е предпочел самостоятелен курс. Може би повода е, че малко го е позор да се подреди измежду децата, споделят негови близки.

 

Пламен Янев е усърден възпитаник, хвалят го учителките. За няколко месеца той е овладял спелуването, интензивно бори неправилните сказуеми и съвършените времена.

По думите на Янев курсът е съгласуван със характерните му особености и по тази причина в класовете се чувствал като риба в мътния Албион.

 

„ За мен това бяха едни от най-приятните часове, в които постоянно учението се превръщаше в свободни диалози по разнообразни тематики, което още повече спомогна за моето разпределяне и реализиране на поставените от мен цели “, споделя губернаторът пред уеб страницата на езиковия център.

Негови сътрудници от локалната политика разясняват, че курсът по британски сигурно ще обогати  постната му биография, която включва служител в банков клон и 11 години циркулиране по партийни централи в търсене на преференциален пост.

 

Надеждата на бургазлии е курсът да е заплатен от заплатата на Янев, а не от държавните пари за района, които така и така не доближават.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Бургас Пламен Янев Шекспир
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР