Областният управител Мария Димова с част от своя екип посетиха

...
Областният управител Мария Димова с част от своя екип посетиха
Коментари Харесай

Областният управител М. Димова заедно с възрастните хора от дом “Света Петка” украсиха коледната елха

Областният шеф Мария Димова с част от своя екип посетиха дома за възрастни хора „ Света Петка “ в Благоевград. Те дадоха старт на благотворителната акция “Подари Време ”, която е взаимна самодейност на Неврокопска Света Митрополия и Радио Благоевград.
В най-светлите дни преди Рождество Христово, госпожа Димова и специалистите от Областна администрация Благоевград събраха средства, с които бяха закупени коледна декорация и сладкиши за потребителите на дома. Днес всички дружно с доста въодушевление и усмивки украсиха коледното дърво в дома.

 Дом Света Петка 06
Областният шеф беседва с всеки един жител на дома, като те от своя страна изненадаха госпожа Димова с ръчно направена картичка с благопожелание.

 Дом Света Петка 02
„ Наистина тук поставят доста грижи за възрастните, само че всяка среща с нови хора им носи спомагателна наслада, тъй като с изключение на всичко друго, те имат потребност от внимание и диалози. Дано сме съумели най-малко мъничко да стоплим сърцата им. “, сподели регионалният шеф на област Благоевград.

 Дом Света Петка 03
От Неврокопска Света Митрополия, още веднъж с идея, подариха на регионалния шеф в рамка еднa от най-хубавите рисунки от състезанието „ Бог е обич “.
В идващите две седмици в благотворителната самодейност ще се включат хора от разнообразни институции, които ще отделят от своето време и ще трансфорат всекидневието на възрастните хора в празник.

 Дом Света Петка 05

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР