Областният координатор на ГЕРБ за София област Николина Ангелкова се

...
Областният координатор на ГЕРБ за София област Николина Ангелкова се
Коментари Харесай

Николина Ангелкова се срещна с жителите на Етрополе и Правец

Областният координатор на ГЕРБ за София област Николина Ангелкова се срещна с жителите на Етрополе и Правец. Тя разиска с тях вероятностите за развиване на градовете и плановете, залегнали в стратегиите на кандидат-кметовете.
„ Вярвам, че претендентът на ГЕРБ за Правец Николай Яхов е верният избор “, съобщи Ангелкова.

Тя посочи, че в неговата стратегия главен акцент е подложен върху снабдяването на дребните обитаеми места в общината с вода, построяването на канализация и замяна на водопроводите, изграждани през 50-те години на предишния век. Яхов ще работи и за подобряването на положението на пътищата в общината, както и за достъпа до опазване на здравето на хората в близките села.

Областният координатор обясни, че е значимо да се работи целеустремено и да се поддържат всички обитаеми места в общината, с цел да се усъвършенства образът на целия район и неговите благоприятни условия за развиване.

На срещата си с жителите на Етрополе Николина Ангелкова даде своята поддръжка за претендент за кмет Димитър Димитров, подсилен от ГЕРБ. „ Димитров е спечелил доверието на хората и съм сигурна, че ще продължи политиката за по - добър стандарт на жителите и по - съвременна инфраструктура в общината “, сподели Ангелкова. Тя поздрави претендента за кмет с постигнатото през последните години и добави, че е значимо работата да продължи, с цел да могат да се реализират съответни и забележими резултати.

В неговите цели са включени замяна и доизграждане на градската канализационна мрежа и рехабилитация на част от улиците в Етрополе. Димитров планува и развиване на политиката на общината във връзка с еднократните помощи при раждане на дете, безплатните детски градини и обезпечаване на стипендии за даровити деца. Кандидатът, подсилен от ГЕРБ ще предизвиква и вложенията в туризма, които да утвърдят общината като дeстинация за културен, ловджийски, лековит и екотуризъм.

„ За ГЕРБ постоянно е било значимо да се слагат реалистични цели, които да бъдат изпълнявани, а резултатите и изгодите да са забележими за всички “, безапелационна бе Ангелкова. Предизборните стратегии на двамата претенденти са в цялостен синхрон с целите на държавното управление, предлагаме съответни планове с явен проект за реализацията им, разяснява регионалният координатор.
6

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР