Областният координатор на БСП в Смолян Иван Френкев сменя председателя

...
Областният координатор на БСП в Смолян Иван Френкев сменя председателя
Коментари Харесай

Комисията за защита на потребителите е с ново ръководство

Областният координатор на Българска социалистическа партия в Смолян Иван Френкев сменя ръководителя на Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) Димитър Маргаритов. Правителството одобри решение, с което освобождава Димитър Маргаритов като ръководител на КЗП, оповестиха от Министерския съвет. Освободени са също членовете на комисията Константин Арабаджиев и Константин Райков.
В момента тече процедура по промяна на управлението на КЗП, сподели Димитър Маргаритов пред Нова телевизия. " Освобождаването ми е напълно закономерно, тъй като мандатът на управлението е изминал преди две години. През този интервал работехме ден за ден. Няма нещо трагично. Важното е оттук насетне нещата да продължат да се развиват в позитивна посока ", разяснява Маргаритов. Той уточни, че промяната на управлението е поради изтеклия мандат на тримата членове. " Стремили сме се комисията да е в интерес на потребителите - да се купуват безвредни артикули, и се надявам тази политика да бъде продължена ", уточни той.
Наследникът на поста Ивaн Фpeнкeв е бакалавър по финансови и бизнес стопански системи от Университета в Лондон, Обединеното кралство, и магистър по бизнес администрация от Университета в Истанбул, Турция. Има опит в ръководството на компании, от 2019 година е общински консултант в Смолян.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР