Областните председатели на БСП подкрепят сформираната широка лява коалиция. Това

...
Областните председатели на БСП подкрепят сформираната широка лява коалиция. Това
Коментари Харесай

Областните председатели на БСП с официална позиция

Областните ръководители на Българска социалистическа партия поддържат образуваната необятна лява коалиция. Това излиза наяве от публична позиция, изпратена до медиите.

" Тя може и би трябвало да бъде поръчител за отбрана на обществените ползи на българските жители и провеждането на политики, които ще укрепят държавността и развиването на страната ни. 

Твърдо се противопоставяме на опитите за блокиране на партията посредством юридически трикове. 

Припомняме, че единственият случай в историята на Българска социалистическа партия, когато е била заплашвана да не бъде записана, беше по време на ръководството на Съюз на демократичните сили. Дори тогава главният ни конкурент не посмя да предприеме тази стъпка. 

Днес се пробват да го създадат персони, които сме наричали приятели. При това - в името на персоналните си упоритости. Настояваме неотложно да се отдръпват юридическите искания и заявяваме, че както и до момента, структурите ще се водят в дейностите си от решенията на управителния ни орган - Националния съвет на партията, а не от дейностите на няколко индивида ", се споделя още в публикуваното прессъобщение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР