Областните дирекции на ДФ "Земеделие" за първи път ще издават

...
Областните дирекции на ДФ "Земеделие" за първи път ще издават
Коментари Харесай

Удостоверенията за особен залог за Кампания 2020 ще се издават и по електронен път

Областните дирекции на Държавна фирма "Земеделие " за първи път ще издават и по електронен път „ Удостоверения за декларирани площи/животни по схеми” за Кампания 2020. Документът от години служи на претендентите по схемите и ограниченията на директните заплащания пред комерсиалните банки при разпределяне на заеми против дотации.
В удостоверението се съдържа информация за заявените в общото заявление площи и/или животни, участващи по всички схеми и ограничения за директното подкрепяне. Документът се издава при поискване от претендентите от регионалните дирекции на фонд „ Земеделие” – по място на подаване на заявките за директни заплащания.
С оглед на епидемиологичната конюнктура, за отбягване на скупчването на аграрни стопани в офисите на регионалните дирекции, настояването за издаване на уверение може да бъде подадено и посредством е-поща.
За задачата, стопаните би трябвало да смъкват от интернет страницата на ДФЗ пример на бланката за настояването, да попълнят формуляра и да го изпратят на имейла на съответната регионална дирекция.
За претендентите регистрирани в СЕУ, удостоверението може да бъде изпратено на записания от тях електронен адрес. Ако земеделските стопани желаят да получат документа на електронна си поща, би трябвало документално, в свободен текст, да заявят това при подаване на настояването за приемане на удостоверението.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР