Областната дирекция по безопасност на храните в Монтана обяви конкурс

...
Областната дирекция по безопасност на храните в Монтана обяви конкурс
Коментари Харесай

Търсят кой да следи за безопасността на храните в Монтана

Областната дирекция по сигурност на храните в Монтана разгласи конкурс за старши контрольор, научи BulNews.bg. Работното място е за отдела по надзор на храните.
Основна характерност на длъжността е да подкрепя активността на началника си по отношение на осъществяване на заповедите на шефа на дирекцията при следенето на контрола и качеството на храните на територията на област Монтана.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е „ бакалавър “ с най-малък професионален опит от една година и V младши сан.
Допълнителните умения и квалификации, които се изискват за длъжността са претендентите да имат знания във ветеринарната медицина и питателните технологии. Изисква се и длъжностно равнище по КДА: 10 с експертно равнище 6. Освен това, би трябвало да познават закона за Българска организация по сигурност на храните и устройствения устав на Българска организация по сигурност на храните.
Минималният размер на главната заплата е 700 лв., като главният размер на възнаграждението зависи от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще се организира на два стадия – писмена разработка и изявление. Темата на създаването е „ Официален надзор при произвеждане и предложение на пазара на първични материали и храни, добавки в храните и материали в контакт с храните, за обезпечаване на сходството със законодателството в региона на храните. Хигиена на храните. Предкланичен и следкланичен обзор. Хуманно отношение към животните по време на превоз и кръвопролитие. Сурово мляко и млечни артикули “.
Документите за присъединяване в състезанието се подават в деловодството на административната постройка на дирекцията в Монтана в период до 10 април.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР