Областната дирекция на МВР във Враца обяви конкурс за назначаване

...
Областната дирекция на МВР във Враца обяви конкурс за назначаване
Коментари Харесай

МВР-Враца търси да назначи 5-има полицаи

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца разгласи конкурс за назначение на 5-има служители на реда, научи организация BulNews. Позициите са за вакантни младши изпълнителски длъжности, за които се изисква наложителна първична професионална подготовка.
Молби за предопределение се одобряват до 22 ноември всеки работен ден от 09.30 часа до 11.30 часа и от 14.30 до 16 часа в постройката на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца. Кандидатите би трябвало да носят със себе си писалка и елементарна бяла картонена директория с машинка, в която ще се ползват изискващите им се документи.
Две от позициите са за старши служители на реда за районното ръководство на полицията във Враца, в група „ защита на публичния ред “. Търсят се и старши служители на реда в група „ охранителна полиция “ в районното в Бяла Слатина и старши служител на реда, който да е лидер на патрулен автомобил.
Обявено е и свободно работно място за старши служител на реда в районното ръководство в Оряхово.
Кандидатите за присъединяване в състезанието би трябвало да са дееспособни физически лица, да имат единствено българско поданство и да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент. Не би трябвало да са привлечени като обвинени и да не са подсъдими за съзнателно закононарушение от общ темперамент, както и да не са по-възрастни от 40 години към датата на оповестяване на състезанието.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР