Областната дирекция на МВР във Видин излезе с официални данни

...
Областната дирекция на МВР във Видин излезе с официални данни
Коментари Харесай

МВР излезе с официална информация за жестокия удар между два джипа във Видинско

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин излезе с публични данни за тежката злополука сред два джипа.
Както BulNews.bg заяви, случаят е станал през вчерашния ден на кръстовище в село Тополовец. Синьо „ БМВ Х5 “ със софийска регистрация, което се движело от Дреновец към Лом, лишило преимуществото на „ Ауди Q7 “, пътуващо в посока София. От удара двете мощни возила са се влачили най-малко 30 метра и са се спрели в профил на пътя.
В бавареца е пътувало фамилията на 50-годишния Росен К. от Лом, което живее от дълги години в столицата. Черното "Ауди " е ръководено от 41-годишен мъж от Молдова, който отивал с жена си на отмора в Гърция.
Две коли за спешна помощ са пристигнали на мястото на тежката злополука. Едната е транспортирала задграничния водач със подозрения за строшен крайник. Втората кола за спешна помощ е взела българка, която имала затруднено дишане. И двамата потърпевши са превозени към видинската болница за спомагателни проучвания, само че са освободени, защото пострадванията им не били съществени.
Двамата водачи били тествани на място с дрегер за приложимост на алкохол, пробите им са негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР