Областна дирекция на МВР Габрово е създала необходимата организация и

...
Областна дирекция на МВР Габрово е създала необходимата организация и
Коментари Харесай

Създадена е организация и са предприети мерки за безопасност на движението по време на абитуриентските балове

Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Габрово е основала нужната организация и са подхванати ограничения за застраховане на публичния ред и сигурност на придвижването по време на абитуриентските балове. Проведени са превантивни беседи с учениците, свързани с сигурността на придвижване по пътищата и рекомендации за безвредно пътешестване и предвижване към местата за осъществяване на тържествата.

Предвидено е засилено полицейско наличие в регионите към образователните заведения, където ще се събират коли, с които ще бъдат извозвани зрелостниците, маршрутите на тяхното напредване и местата, в които ще се организират балове и тържествени празнувания.

Полицейските чиновници организират профилирани инспекции на увеселителните заведения - заведения за хранене, питейни заведения, нощни заведения, клубове и други места, където се провеждат празненствата. При инспекциите на притежателите и ползвателите се обръща съществено внимание върху нуждата от предприемането на надеждни ограничения за сигурност и сигурност в и към обектите.Специално внимание е обърнато на пропускателния режим, за недопускане на лица с огнестрелно оръжие, нападателно държание, в нетрезво положение, очевидно използвали наркотични субстанции или техни аналози, които биха провокирали нарушавания на публичния ред.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР