Област Търговище стана първата област, която официално премина границата от

...
Област Търговище стана първата област, която официално премина границата от
Коментари Харесай

COVID-19: Търговище вече е в тъмночервената зона

Област Търговище стана първата област, която публично мина границата от 500 инфектирани на 100 хиляди. Там към този момент е „ ъмночервена зона.

Възможно е в Търговище образователната година няма да не стартира присъствено за никого, съобщи NOVA.
 Община Търговище наложи наложително носене на защитни маски Община Търговище наложи наложително носене на защитни маски
В община Търговище става наложително носенето на защитни маски на открити публични места като пазари и борси Ако темповете на з...

Промяната наложи незабавни дейности от здравните управляващи в града. Чака се утвърждение от основния държавен здравен контрольор, с цел да бъдат неразрешени мероприятията навън, визитата на театри и кина. 

Според здравната ревизия по две аргументи Търговище е в тъмночервено - огромен бройи множеството тържества в разгара на лятото. 

„ Има село, в което за 30 дни са извършени 32 сватби. Едва ли не в селата масите просто не се подвигаха. Всяка вечер бяха салюти и гърмежи “, съощи Мартин Йовов от РЗИ – Търговище. „ Масовите събирания, пенсионерските клубове, анулация на екскурзиите, анулация на визитите на тетри, на кина “, сподели още той.

С взрива на болестта, леглата в болничното заведение се запълват бързо. Големият проблем обаче е неналичието на лекари. Лекарствата за Коронавирус болните също не доближават. 
 Високотехнологична наркооранжерия разкрита при спецакция в Търговище Високотехнологична наркооранжерия разкрита при спецакция в Търговище
Криминалисти разкриха най-добре оборудваната наркоплантация за конопени растения в област Търговище. Шестима, съпричастни в активността й...

От регионалната администрация считат, че по-строгите ограничения ще имат неотложен резултат. „ Другата седмица може би ще се върнем в по този начин наречената алена зона, счита регионалният шеф Станимир Парашкевов.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР