Облагородяването на междублоковите пространства ще остане важен приоритет в работата

...
Облагородяването на междублоковите пространства ще остане важен приоритет в работата
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Тракия“ в Пловдив: Продължаваме с облагородяването на междублоковите пространства

Облагородяването на междублоковите пространства ще остане значим приоритет в работата ми за „ Тракия “, с това се ангажира претендентът на ГЕРБ за кмет на пловдивския регион Костадин Димитров при срещите си с жители, оповестяват от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Той съобщи, че през миналите два мандата като областен кмет е направено доста в тази посока – цели зони и квартали бяха преобразени. „ С поддръжката на жителите и моя екип направихме по този начин, че през всички тези години работихме интензивно и поредно за това обществените пространства в нашия регион да бъдат все по-красиви и привлекателни – направихме тротоари, изградихме осветяване и паркоместа, озеленихме “, напомни претендентът за кмет на „ Тракия “ Костадин Димитров.

Той съобщи, че в случай че още веднъж получи доверието на жителите на региона, ще продължи с облагородяването на микрорайоните. И това ще става, както и до в този момент – преди всеки ремонт да се среща с живеещите в блоковете, с цел да чуе персонално от тях мнението и предложенията им. Живял съвсем цялостен живот в "Тракия ", тук съм израснал и няма нещо, което да ми е непознато на територията на региона. Много е потребно да знаеш всяко едно място, само че по-важно е да познаваш хората и техните проблеми и стремежи, посочи претендентът на ГЕРБ за кмет на „ Тракия “ Костадин Димитров.

На локалните избори на 27-ми октомври той е с номер 43 в бюлетината.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР