Обладаването на Пат Рединг и демоните, които я убиха … Феноменът

...
Обладаването на Пат Рединг и демоните, които я убиха …
Феноменът
Коментари Харесай

Обладаването на Пат Рединг и демоните, които я убиха

Обладаването на Пат Рединг и демоните, които я убиха … Феноменът на демонично обладаване съществува от епохи. Появяват се зли сили, които се стремят да нахлуят в живота ни и даже в телата ни (Zona666.com). Един подобен случай се случва на безшумно място в Съединените щати, където релативно естественият живот на млада жена е опустошен от свръхестествени сили. Това се случва в град Личфийлд (Litchfield), Кънектикът. Красив и спокоен град, прелестен за живеене, с доста дървета и към момента запазил викторианската си атмосфера от 19-ти век.


Процентът на престъпността тук е на практика нулев и в никакъв случай не се случва нищо мистично. Но, през 1983 година, на самотна майка стартират да се случват доста странни неща. Пат Рединг отглежда сама щерка си Мишел и води елементарен живот. Тя в никакъв случай не е виждала духове, полтъргайсти или други паранормални прояви. Не страда от психологични болести, в никакъв случай не е употребявала опиати и е пила алкохол единствено по празници и тържества. Един ден, Пат стартира да чува тракане по стените на къщата си. Те се чували и през деня, и нощем, а Пат не можела да откри източника на тези удари. Отначало си мислела, че крадци се пробват да влязат в къщата й, само че по този начин и не забелязала никого. Междувременно, почнали да се чуват почуквания, както в стените на къщата, по този начин и по прозорците и пода. Отначало ударите били тихи, само че с всеки ден ставали все по-интензивни и шумни. Тогава Пат стартира да вижда, че мебелите в къщата й се движат сами. Предмети почнали да „ скачат “ от рафтовете и масите на пода. Няколко дни по-късно, Пат се почувствала по този начин, като че ли невидими ръце я сграбчват и я натискат мощно, още веднъж и още веднъж. Пат изпада в суматоха. Тя не разбирала какво се случва и се почувствала като във филм на ужасите. Една заран, дамата се събудила и била шокирана да види чаршафите си, облени в кръв. Когато става от леглото и се поглежда в огледалото, тя схваща от кое място е пристигнала кръвта – целият й тил е затрупан с пресни порязвания и ожулвания, като че ли е била нападната от създание с остри нокти. Пат лекува раните си и ги превързва. На идната нощ, тя лежи в леглото и не може да заспи от боязън. Започва да чува шепнещи гласове в тъмното, само че не можела да разбере какво приказват. Цяла нощ не затворила очи.


В идващите седмици, „ злата мощ “ нападна Пат още веднъж и още веднъж, и тези офанзиви стават все по-агресивни. Един ден, нещо невидимо откъсва кичур коса от главата й, а по-късно, през нощта, нещо я нахапва от главата до петите. По ръцете и краката й имало ясно изразени следи от ухапвания. Четете още: Невидимо творение тормози с камъни поданици на Бутан И денем се случвали офанзиви. Невидима мощ я хвърляла против стените, а един ден, нещо я атакува и стартира да я мъчи грубо. Пат се свива в гърчове и стартира да крещи мощно от болежка. Този епизод се случва пред дребната Мишел и е запечатан вечно в паметта й. По-късно, Мишел споделя: “Тя изкрещя, залитна и изпитваше болежка. Изпадна в суматоха, плачеше, беше шокирана. Да видите по този начин индивида, който обичате, който ви е родил и се е грижил за вас … Да бъде нападнат от нещо невидимо, толкоз подло и непоносимо … Наистина беше ужасна обстановка. Исках да направя всичко, с цел да го спра! ” В един миг, тези зли същества влезнали в тялото на Пат. Тя почнала да се държи доста нервно, ядосвайки се за дребни неща и изпадайки в див яд, който не можел да се изясни. Накрая, тя взема решение да отиде на психиатър. По време на прегледа, той не открива признаци на психологично заболяване. Други медицински прегледи също не разкриват проблеми. Пат в никакъв случай не се е интересувала от паранормални или окултни неща, само че в този момент била сигурна, че в къщата й живеят духове или демони. Жената стартира да търси тези, които биха могли да й оказват помощ и открива откривателя на паранормални феномени Джон Зафис (John Zaffis). По-късно той ще издаде книга за историята на Пат Рединг, наречена „ Борбата от вътрешната страна “. Той в никакъв случай не разгласява фотоси на Пат и най-вероятно името „ Пат “, с което я назовава, не е същинско, само че твърди, че самата история е изцяло действителна.


Джон Зафис Зафис споделя: “Никога не е имала неуравновесеност. Беше добре. Не пиеше. Не беше алкохоличка. Нищо сходно. От здравна позиция физически всичко беше изключено и … тогава трябваше да се вземе решение. И тогава, в действителност Римокатолическата черква се причисли към нас. ” В продължение на две седмици, локални епископи посещават дома на Пат Рединг и правят над нея 16 екзорсизма. През това време, Пат става доста по-агресивна от преди. Дори би трябвало да бъде връзвана, с цел да не атакува свещениците. Но, нито един от тези опити да изгонят демоните от нея не е сполучлив. След като свещениците признават провалянето си, Пат няма различен избор, с изключение на да търпи офанзивите на злите духове. Всеки път, това от ден на ден и повече въздейства на нейното психическо и физическо положение. Няколко години по-късно, тя се разболява тежко и е призната в болница, където й откриват рак на дебелото черво. И по-късно, тя умира …. През цялото това време, Зафис се пробва да й помогне. Той открива, че къщата, в която живее Пат, по всяка възможност е била населявана от зли сили доста преди тя да се нанесе в нея. Той е шокиран от жестокостта, с която демоните нападали горката жена, само че той не могъл да я отбрани. Също по този начин не схванал за какво всички ритуали за екзорсизъм са несполучливи. В последна сметка, Зафис стига до извода, че Пат Рединг се е трансформирала в по този начин наречената „ жертвена душа “. Това е, когато почтен човек с доста чисто сърце се трансформира в изключително „ вкусна “ цел за злите тъмни сили. Те не го изпускат, до момента в който не го унищожат.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР