Облачността ще е предимно значителна, но само на отделни места

...
Облачността ще е предимно значителна, но само на отделни места
Коментари Харесай

Значителна облачност с максимални температури до 13 градуса

Облачността ще е най-вече забележителна, само че единствено на обособени места в планинските региони ще превали едва. Ще духа сдържан северозападен, в Източна България - юг-югозападен вятър.

 

По Черноморието облачността ще е забележителна, съвсем без превалявания. В утринните часове по южното крайбрежие видимостта ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 5° и 8°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините облачността ще е забележителна и тук-там ще превали слаб сняг, под към 1000 метра - дъжд. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 1°, на 2000 - към минус 5°.

 

В сряда облачността ще се раздира и постепенно ще понижава. Все още не са изключени слаби валежи на обособени места. Температурите ще са с градус-два по-високи. Вятърът ще е слаб от северозапад, в следобедните часове краткотрайно ще се усилва, в Дунавската низина до сдържан.

 

В четвъртък и петък времето ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Вятърът ще се ориентира от югозапад, температурите ще се покачват и в петък в цялата страна минималните ще са позитивни, а оптималните ще са към и над 15°.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР