Облачността днес временно ще се разкъса и намалее, но преди

...
Облачността днес временно ще се разкъса и намалее, но преди
Коментари Харесай

Затоплянето продължава. Максимални температури до 22 градуса

Облачността през днешния ден краткотрайно ще се раздра и намалее, само че преди обяд над източната половина от страната ще е забележителна и тук-там към момента ще превалява дъжд. Ще духа до сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина и краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Затоплянето ще продължи и преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 17° и 22°, в София – към 18°. През нощта против събота от запад ще стартира ново заоблачаване.

Над планините облачността ще е забележителна. Преди обяд тук-там, основно в масивите от Централна и Източна България ще има краткотрайни превалявания. Ще духа мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 11°, на 2000 метра – към 3°.

Над Черноморието, през по-голямата част от деня, облачността ще е забележителна и тук-там ще превали временен дъжд. Привечер от запад облачността краткотрайно ще се раздра и намалее. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максимални температури: 10°-14°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg