Обитателите на Олтен, Швейцария, се смаяли, когато над града им

...
Обитателите на Олтен, Швейцария, се смаяли, когато над града им
Коментари Харесай

Какао на прах валя над град в Швейцария

Обитателите на Олтен, Швейцария, се смаяли, когато над града им почнало да вали какао на прахуляк, съобщи Асошиейтед прес.

Причината се оказала нередовност във вентилационната система на локална фабрика за шоколад на " Линд & Шпрюнгли ", предава Българска телеграфна агенция.

От компанията са удостоверили известията в локални медии от края на предходната седмица за лек недостатък в охлаждащата вентилационна система на конвейер за счукани какаови зърна - съществена суровина за шоколада, във фабриката в Олтен сред Цюрих и Базел.

В резултат на техническата нередовност и духащия вятър, какао на прахуляк " завалява " в непосредствена непосредственост до фабриката, оставайки лека " какаова завивка ".

" Жертва " на " какаовалежа " се оказва паркиран наоколо автомобил. От компанията са предложили да заплатят за почистването му, само че към момента никой не е откликнал на офертата.

Фабриката е възобновила активността си. От " Линд & Шпрюнгли " твърдят, че какаото е изцяло безвредно за хората и околната среда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР