Обирайте си думите, нека бъдем господари на изразите, заръча лидерът

...
Обирайте си думите, нека бъдем господари на изразите, заръча лидерът
Коментари Харесай

Кратка история на властта на ГЕРБ: Хегемония, завършила с признание за хаос

" Обирайте си думите, дано бъдем господари на изразите ", заръча водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на съпартийците си предишния месец. Към днешна дата това благопожелание наподобява като анекдот.

Първото мощно осъществяване беше на новия " втори " в ГЕРБ Даниел Митов, който на същото това събитие бе определен за зам.-председател на Борисов. Преди седмица той разгласи, че служебното държавно управление " заменя една корупционна скица с друга " , което прозвуча като самопризнание, че при.

В четвъртък ГЕРБ оповестиха и новия си слоган за идните избори, на които партията освен за пръв път може да се класира втора, само че и да се елементарни дефинитивно с властта.

ГЕРБ взеха решение да заложат на " Ред в хаоса ", което звучи по-скоро като признание, че след повече от десетилетие на власт, оставят страната в безпорядък.

Посланието звучи още по-неадекватно в новата действителност на невижданите наказания за " значима корупция ", наложени от Съединени американски щати против олигарсите Делян Пеевски, Васил Божков и още четирима българи. Въпросната " значима корупция " е станала факт при ръководството на Борисов, а разкритията на служебното държавно управление все ден го удостоверяват. Очевидно за ГЕРБ актуалната обстановка е " безпорядък " и дава обещание на гласоподавателите да въдвори остарелия " ред ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР