Обир и гонка във Видин. Инцидентът стана миналата нощ, съобщи

...
Обир и гонка във Видин. Инцидентът стана миналата нощ, съобщи
Коментари Харесай

Обир и гонка във Видин

Обир и гонка във Видин. Инцидентът стана предходната нощ, заяви локалната полиция.

Наложило се да има гонка, а по пътя на обирджията имало стотици разхвърляни банкноти.

Нощният екшън станал на пътя край видинското село Раковица.

Снощи патрул на „ Гранична полиция ” е опитал да спре автомобил. Шофьорът и тримата му спътници изскочили от колата, тръгнали да бягат и да изхвърлят пари.

Полицията открила, че те са престъпно проявени и единствено няколко часа по-рано са нападнали 85-годишен мъж в дома му. Те откраднали от него близо 19 000 лв. и даже го заключили. До момента е ясно, че четирима са взели участие в обира. Трима са арестувани, търси се четвъртият.
Обирджиите стават все по-нагли

Полицията в София залови крадци, до момента в който пробват да оберат два жилището в София. Мъжете влезнали в жилищата като алпинисти, а по време на ареста единият даже се е направил, че живее там и спи.

Акцията по задържането била преди няколко дни в лева „ Левски ”, когато са арестувани три лица. Крадците били следени няколко месеца.

Престъпната група е работила от началото на годината.

Обирджиите влезнали първо в жилището на горния етаж. След това са употребявали алпинистка техника, както и стълба. Тя била особено пригодена с куки, която са закачили на рампата на балкона.

С нея един от нарушителите се спуска до жилището.

След като полицията влезнала в жилището, мъжът се съблякъл и лежащ в леглото на наемателите, след което обяснил, че живее чартърен там и спи.

Свързани изявления

Германия залови 29-годишен по съмнение за атентат

25.10.23 07:35 0

Германия залови 29-годишен по съмнение за атентат. Арестите станаха в последните няколко часа. Полицията в Дуисбург продължава да проверява самичък...

Тристранката се събира на значимо съвещание

25.10.23 07:15 0

Тристранката се събира на значимо съвещание. Участниците в националния съвет за тристранно съдействие ще дискутират няколко значими тематики. Ще бъде...

И през днешния ден остава слънчево

25.10.23 07:00 0

И през днешния ден остава слънчево. След обяд от запад облачността ще се усили и по здрач в югозападните региони ще завали дъжд,...

Покажи още

На живо от Народното събрание

18
На прага на зимата, страхувате ли се, че обстановката към Лукойл ще увеличи цените на горивата, а от там и цените на стоките?
Да, тормозя се, че зимата ще бъде трудна13 Не, това са единствено спекулации, с цел да се отвлече вниманието от изборите5 Казусът Лукойл не ме засяга0 Овен Телец
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР