Обиколка пеша или с велосипед на 6 емблематични градски забележителности

...
Обиколка пеша или с велосипед на 6 емблематични градски забележителности
Коментари Харесай

Как разходка из центъра на Варна може да ви донесе подарък

Обиколка пешком или с велосипед на 6 емблематични градски забележителности във Варна до 16 март може да ви донесе подарък и присъединяване в лотария за 2 велосипеда.

Събитието е част от план City Walк - Движението - това е здраве, който се организира във Варна през този март и е част от Международния план Interreg Danube Transnational Programme City Walк, който цели увеличение ролята на по-устойчивите форми на подвижност в градския превоз като вървене и колоездене, понижаване използването на коли, на нездравословни излъчвания и шума, създаване на по-безопасни и по-добри места за живеене с възстановяване на изискванията за придвижване и проходимост.

В листата със забележителности влизат Римските терми, площад " Мусала ", Катедралата, църквата " Св. Петка ", Младежкия дом и Икономическия университет. За да участвате в томболата, би трябвало по време на пешеходната или вело обиколка да вземете карта от най-близката книжарница АБВ. Елате с картите в Морската градина на 16 март (събота) от 13.00 до 15.00 часа и изберете подарък. Картите са изискване и за присъединяване в томболата за 2 велосипеда, прецизират уредниците.

Предварителните замервания на пешеходната интензивност на варненци сочи, че към една трета от жителите на Варна са дейни пешеходци. Данните са от изследването измежду поданици на града в границите на City Walk, по линия на който във Варна се създава тактика за пешеходната досегаемост.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР