Обиколка на централния кооперативен пазар в Стара Загора във връзка

...
Обиколка на централния кооперативен пазар в Стара Загора във връзка
Коментари Харесай

Ангел Кунчев посети пазара и лабораторията за изследване на COVID-19 в Стара Загора  

Обиколка на централния кооперативен пазар в Стара Загора по отношение на вчерашната заповед на здравния министър Кирил Ананиев за действието на пазарите за земеделска продукция и фермерските пазари в страната направи през днешния ден основният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев. Според него в изискванията на изключително състояние е значимо да се обезпечи, доколкото е допустимо, естествената работа на земеделските производители и търговци, поради пролетния сезон.
Доц. Кунчев беседва с търговците на пазара, които споделиха терзанията си от спада в продажбите на разсад и различен посадъчен материал. 

При визитата си в Стара Загора основният държавен здравен контрольор посети и лабораторията за проучване на COVID-19 в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) „ Проф. доктор Стоян Киркович “. Ангел Кунчев не спести похвалите си за лабораторията и за експертите, работещи в нея, както и за цялата болница. Той съобщи, че механически лабораторията е била проведена за доста малко време и все още е една от най-добре работещите в страната. 

На въпрос по кое време чака пика на епидемията от ковид у нас той отговори, че е безусловно невероятно към този момент да се предвижда по кое време ще настъпи този миг. Допълни обаче, че самосъзнанието на българските жители и спазването на наложените ограничения са основните фактори, които могат да ни предпазят от усложняване на обстановката.  
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 7 април
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР