Обикновено членовете на семейството прекарват по-голяма част от времето си

...
Обикновено членовете на семейството прекарват по-голяма част от времето си
Коментари Харесай

Никога не правете тези неща в кухнята

Обикновено членовете на фамилията прекарват по-голяма част от времето си у дома в кухнята и трапезарията. Следователно това са и частите от вкъщи, в които се събира най-различна сила, там готвим, храним се, споделяме фамилни секрети и така нататък Още от предишното ни са основани някои поверия, които да съблюдаваме, в случай че желаеме да се радваме на шанс и обилие. Ето и няколко съвета, които биха ви били от изгода, в случай че се стремите към привличането на позитивна сила и основаването на приятна атмосфера в кухнята:

Не гответе, в случай че сте в неприятно въодушевление

По този метод трансферирате отрицателна сила и на ястието, което по-късно ще се употребява от цялото семейство. Затова и се споделя за множеството ястия, че са вкусни, защото са правени с обич – всяка стопанка се пробва да съобщи позитивна сила на продуктите, които употребява. Поверието гласи, че по този метод се предава обич, благополучие и шанс на хората, които употребяват тази храна.
Колко е значимо да почиствате тези места и неща, преди да седнете да вечеряте
Преди вечеря Вечерята ще бъде доста по-приятна и спокойна, в случай че авансово сте почистили и подредили всички тези места и неща. Вижте...
Прочети повече
Ако ножът падне

Понякога при готвене или хранене се случва някой от приборите да падне на пода, само че в случай че става въпрос за ножа – наложително почукайте с него три пъти по масата по-късно, с цел да не се изпълни домът ви с отрицателна сила, която да провокира разправии и кавги в фамилния уют.

Винаги раздигайте масата

Това е наложително, даже да не се втурнете на момента да миете съдовете, то би трябвало да ги махнете от трапезата. Избършете добре масата и хвърлете трохите в мивката. Поверията, свързани с трохите, предвещават финансова неустойчивост.

Не оставяйте покупките на пода
Защо е значимо да поддържате кухнята чиста съгласно Фън Шуй
Според разпоредбите на Фън Шуй би трябвало да поддържате целия апартамент чист, само че на първо място би трябвало да изчистите кухнята. Енергийните експер...
Прочети повече
След като се върнете от пазар постоянно не подреждате незабавно закупените артикули, ами го оставяте за известно време по торбите. Да, само че е от голяма важност къде тъкмо оставяте торбите си – най-добре е да са върху масата или плота, само че никога на пода. Торбите с храна, оставени на пода, не предвещават нищо положително, негативната сила приижда изпод и може да се трансферира към продуктите ни, а и по-дългото им запазване отвън ледник да вземем за пример може да докара до развалянето им.

Поставете банкнота под покривката

Това вярване е употребявано в предишното от нашите баби и дядовци и се счита, че в случай че поставите банкнота под покривката на масата, в къщата ви постоянно ще има пари и ще сте материално облагодетелствани. 

Чесън в кухнята

За да се предпазите от негативната сила и злите духове, дръжте плитка чесън на видно място в кухнята си, само че тя не трябва да се употребява с готварски цели. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР