Обикновено, ако даден имот не се продаде на първоначално обявената

...
Обикновено, ако даден имот не се продаде на първоначално обявената
Коментари Харесай

Семейство Тръмп иска по-висока цена за имението си в Палм Бийч

Обикновено, в случай че даден парцел не се продаде на в началото оповестената цена, множеството продавачи са склонни да създадат отстъпка.

Но не и семейство Тръмп.

Фамилията на някогашния американски президент продава имение в Палм Бийч, като първата оферта от март 2021 година беше за 49 милиона $.

Сега парцелът още веднъж е разгласен за продажба, само че този път цената е 59 милиона $, написа електронното издание Realtor.

Според специалистите, представени от изданието, новата цена на имението, в действителност, отразява общата наклонност на имотния пазар в Палм Бийч.

„ 50 милиона $ са новите 20 милиона $ “, споделя брокерът Джеф Лихтенщайн, който е притежател на организацията за първокласни парцели Echo Fine Properties. По думите му, имението на Тръмп обезпечава „ феноменално местонахождение на острова “.

В същия регион има 275 дейни разгласи за продажба, като парцелът на Тръмп е с третата най-висока цена в Палм Бийч. Луксозният курортен град може да се похвали със междинна офертна цена от 2.7 милиона $, а предлаганите домове прекарват приблизително 65 дни на пазара.

Имението на брега на морето е било благосъстоятелност на Мариан Тръмп Бари, пенсиониран федерален апелативен арбитър и сестра на някогашния президент Доналд Тръмп. Тя купува мястото през 2004 година за 11.5 милиона $. Къщата се намира тъкмо против клуба Mar-a-Lago, който е благосъстоятелност на Тръмп, и е на няколко крачки от плажа.

Мариан Тръмп Бари пуска имението за продажба за 23.9 милиона $ в края на 2017 година

В последна сметка, то остава в фамилията, защото е купено за 22.9 милиона $ от юридическо лице, обвързвано с Ерик Тръмп.

Фамилията на Тръмп продължи да актуализира интериора и по-късно пуска парцела на пазара за отдаване чартърен против 100 000 $ на месец.

Построена през 1956 година, къщата в бермудски жанр се простира на 768 квадратни метра и разполага с осем спални и 11 бани. Плажната къща се предлага и с 60-метрова линия край морето.

Имението предлага още публична всекидневна, столова, слънчева стая, библиотека и бар. Стъклените стени гледат към Атлантическия океан, а осъвременената бяла кухня разполага с две фурни и двойна мивка.

Външното пространство е висока точка, балкон на брега, вътрешен двор и басейн.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР