Обикновено 22-годишно момиче от Техеран стана известно в целия свят

...
Обикновено 22-годишно момиче от Техеран стана известно в целия свят
Коментари Харесай

„Иранската Джоли“ даде интервю в затвора, в което разкри как социалните мрежи унищожили живота й

Обикновено 22-годишно момиче от Техеран стана известно в целия свят заради необичайния си външен тип. Но поради него тя се озова в пандиза и в този момент Захар Табар искрено описа пред кореспонденти своята история.



Преди към месец Захар беше задържана, упрекната в осквернение, подбудителство към принуждение, приемане на приходи по неприемливи способи и подтикване на младежите към честен крах. Но най-после момичето получи опция да изясни аргументите за дейностите си, като предложения публицисти, написа The New York Post.

Захар описа, че е единственото дете в ненапълно семейство - родителите й се развеждат, когато е била дребна. Момичето желало да стане известно през целия си живот, само че не знаело по какъв начин да реализира това. И тогава забелязало, че вулгарни и странни неща постоянно печелят доста лайкове. Така тя се въоръжила с Photoshop и козметика, създавайки облика на „ Иранката Джоли “.



Всъщност Захар не се опитвала да изобрази холивудска актриса, вдъхновението й била Емили, основната страшна героиня от анимационния филм „ Булката мъртвец “. Момичето показа, че е направило 50 интервенции, след което целият Интернет почнал да приказва за нея. Тя разгласила от ден на ден фотоси в устрема си към известност. Сега 51,6 хиляди души следват страницата й в Инстаграм.

"Мама ме помоли да свърша с този маскарад, само че не можах. Понякога думите на непознати в интернет наподобяват по-важни от вашите близки. Но, в случай че не бях поела по този път, щях да бъда доста по-щастлива, " споделя Захар Табар.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР