Обикновен вазелин за лечение на различни заболявания Как да се

...
Обикновен вазелин за лечение на различни заболявания Как да се
Коментари Харесай

Обикновен вазелин: помага за лечение на сериозни заболявания

Обикновен вазелин за лекуване на разнообразни болести

Как да се отървете от полипите в носа и дебелото черво без интервенция? Прополисът и вазелинът ще ви оказват помощ. Необходимо е да се смесите 15 г чист прополис с 15 г вазелин, прибавете 30 г несолено масло към получената каша, разбъркайте още веднъж. Потопете тампон в сместа и ги поставете през нощта в ноздрата или ректума. 10 такива процедури са задоволителни, с цел да се разтворят изцяло полипите.

Полипи по дебелото черво – друга рецепта
Направете си мас: натрошете змийско мляко и го пресейте през решето за брашно. Смесете го с боров вазелин. Натопете тампон и поставяйте в ануса 5-7 пъти дневно. И по този начин за 7 дни. Този мас оказва помощ при левкоплакия и при ерозия на шийката на матката.

Витилиго
Необходими са ви елементарен вазелин и аспирин, разбъркайте доста добре. Тази примес се втрива в кожата, а по-късно излезте на слънце.

Вагинален сърбеж
Случва се дамите да се тормозят от сърбеж на влагалището. Мажете вулвата с боров вазелин.

Псориазис
Смесете равни елементи змийско мляко на прахуляк и вазелин и по-късно нанесете готовия мас върху възпаленото място. Оставете за 2-3 дни. Повторете след четири дни.

Вижте още: Запеканка от тиквички – засищаща, апетитна и бърза вечеря

Хемороиди
Разтопете на водна баня без да кипвате примес от 7 г прополис, 80 г вазелин и 10 г ланолин, прецедете всичко през тензух и по-късно намажете засегнатия сектор. След 2-3 процедури болестта няма да ви тормози повече.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР