Обичайте живота и му се радвайте докато сте млади! Парите

...
Обичайте живота и му се радвайте докато сте млади! Парите
Коментари Харесай

Баба Донка от Арбанаси отпразнува 103 рожден ден с бира и послание: Бъдете добри!

" Обичайте живота и му се радвайте до момента в който сте млади! Парите не са толкоз значими, макар че и без тях не се живее. Хапвайте си, пийвайте си и бъдете положителни хора! ". Това сподели баба Донка от Арбанаси, която отпразнува 103-я си рожден ден в положително здраве, чудесно въодушевление и в компанията на своите най-близки хора, представена от великотърновския в. " Янтра ".

Родена на 16 април 1918 година във великотърновското село, тя прекарва целия си живот в него. Всички я познават като извънредно деен и радушен човек. Близките на баба Донка я разказват като борбена жена, претърпяла доста компликации, само че запазила положителното си сърце.

На 103-я си рожден ден, столетницата не пропусна да изпие чаша бира за здраве и да си напомни забавни мигове от своя дълъг живот. Тя описа за срещите с Цар Борис III, за това по какъв начин е била очевидец на снимането на филмът " Крадецът на праскови " и за Втората международна война.

Баба Донка получи поздравления от Росица Димитрова, шеф на Дирекция " Социални действия и опазване на здравето " към Община Велико Търново и от кмета на Арбанаси - Тошо Кръстев, който с усмивка й даде обещание да я предложения на своя 103-ти рожден ден.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР