Обичате го, вярвате му и мечтаете да сте с него

...
Обичате го, вярвате му и мечтаете да сте с него
Коментари Харесай

Как да разберете дали той е готов за брак?

Обичате го, вярвате му и мечтаете да сте с него до края на живота си. Искрено желаете да сключите брак и да бъдете щастливи дружно дълго, дълго време. Но подозрението дали той е най-хубавият избор за брачен партньор не стопира да ви тормози. Пробвайте тези няколко метода, които безапелационно ще ви покажат дали сте на правилен път.

1. Пътуване за вас двамата

Имаше една приказка, че човек е човек, когато е на път. Сигурен метод да разберете дали може да разчитате на този човек е като отидете някъде единствено двамата. Дали на хижа в планината, на море през лятото, на екскурзия в чужбина или пък просто на някое усамотено местенце, пътувайте! Само по този начин ще се уверите какво съставлява този човек, когато е самичък с вас и с никой различен.

2. Вземете си домакински любим

За предпочитане е животно, което изисква демонстрация на огромна отговорност и грижа, като куче или котка. Така ще може да тествате грижовността му и дали ще се оправи с поетия ангажимент.

3. Уикенд с родителите ви

Организирайте взаимна отмора за вас двамата и родителите ви. Още по-добре ще е, в случай че съберете и двете двойки. Отидете на планина или море, може и на фамилната вила. Това е сигурен метод да видите държанието му по отношение на родителите ви, защото в случай че се ожените, ще се постанова много постоянно да бъдете всички дружно.

4. Уважава ли приятелите ви?

Ако той се държи добре с вашите близки другари (дори и да не ги харесва), това е знак, че ви обича извънредно доста. Когато човек е завързан и държи на някого, ще се стреми да почита и приятелския му кръг, просто тъй като са вашите обичани хора.

5. Интересува се от предишното ви

Обичайните въпроси за учебното заведение, в което сте учили, университета, работите, които сте сменили и несъмнено, някогашните гаджета не са неприятна тематика за диалог. Напротив, това е методът той да разбере каква персона сте и по какъв начин сте се формирали през годините. Ако нямаме минало, няма по какъв начин да имаме бъдеще, по тази причина не се мусете на не толкоз тактичните му въпроси, а се радвайте, че демонстрира подобен огромен интерес към вас и живота, който сте водили преди да го срещнете.

Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР