Обичаният роден актьор Михаил Билалов отново ще влезе в ролята

...
Обичаният роден актьор Михаил Билалов отново ще влезе в ролята
Коментари Харесай

Михаил Билалов обикаля Европа като мафиот

Обичаният роден артист Михаил Билалов още веднъж ще влезе в ролята на мафиот, само че този път из Европа, разбра HotArena.

Това ще се случи по време на представянето на моноспектакъла му „ Бум-Бум “ пред родна аудитория, а стартът ще бъде подложен във Франкфурт, Германия, на 13 март. 

Следващата дата зад граница е 27 март и тогава Билалов ще играе в Мюнхен. Билетите за представленията към този момент са пуснати в продажба. До 6-и ред цената е 37 евро, а от 7-и нататък феновете заплащат по 30 евро. Интересът към спектакъла на Билалов е голям и българите, живеещ зад граница, нямат самообладание любимецът от „ Под прикритие “ да гостува в техния град. Засега артистът не е оповестил къде ще бъде идната му европейска спирка след Германия. 

Спектакълът ще придвижи фена в живота на подземните босове и в случай че някой си мисли, че не е занимателен и цялостен с рядкости, отново да си намерения. След паметната си роля на мафиота Джаро в сериала " Под прикритие " в постановката той се завръща като нов воин от ъндърграунда. Въоръжен с огромната си уста, лафове патрони и черното си възприятие за комизъм, ексцентричният необут чества своя 50-годишен празник. Но дори и тогава проблемите му не стопират да го преследват: прекалено много пари, прекалено много дами и за похлупак светът се движи към този момент с краката нагоре.
 
„ Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и револвер. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее “, разсъждава героят на Билалов в брилянтните си комедийни монолози, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР