Обичаният от милиони дами по света актьор Джейсън Момоа сподели

...
Обичаният от милиони дами по света актьор Джейсън Момоа сподели
Коментари Харесай

Защо го направи? Джейсън Момоа ОТРЯЗА къдриците си

Обичаният от милиони дами по света артист Джейсън Момоа показа видео в своя Инстаграм профил, което безусловно озадачи всички негови последователки. На него се вижда по какъв начин негов другар влиза в ролята на коафьор и реже прелестната му коса.

В клипа той изяснява и самата причина за шокиращото си решение: " Да, бръсна се, върша го поради пластмасата за еднократна приложимост - изтощен съм от всички тези пластмасови бутилки, би трябвало да спрем... в действителност. Пластмасовите вилици, всички тези нелепости ".
   View this post on Instagram

 

Припомняме ви, че откогато Джейсън взе участие и в " Игра на тронове " и получи основната роля на Аквамен във вселената на DC, дългите му кичури се трансфораха в негова запазена марка. " Тя отива в нашата земя, отива в нашия океан. Просто виждам някои неща в нашия океан, които са толкоз тъжни, тъй че апелирам ви, всичко, което вършиме, с цел да премахнете пластмасата за еднократна приложимост в живота си - помогнете ми... Пластмасовите бутилки са нелепи. Днес се създават алуминиеви, което е фантастично ", продължава още 43-годишният артист. 

Е, девойки, на вас по какъв начин ви харесва повече - преди или в този момент?
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР