Обичаният български актьор Юлиан Вергов ще работи като доставчик на

...
Обичаният български актьор Юлиан Вергов ще работи като доставчик на
Коментари Харесай

Юлиан Вергов става доставчик на пици

Обичаният български артист Юлиан Вергов ще работи като снабдител на пици. Повод за странното кариерно решение му дава неговата щерка Алена, която е първокурсничка в НАТФИЗ, само че търси способи да се откъсне финансово от фамилията си.

Именно това е повода младата звезда от " Петя на моята Петя “ да попадне в редиците на известен бранд заведения за хранене. А след разногласието, видео от който обиколи и мрежата, актьорската третина от журито в " Като две капки вода “ взема решение също да запретне ръкави в бизнеса.

Цялата история в действителност част от новия онлайн сериал на " Чучков Брадърс “. Той ще носи името " Ефектът на доминото “ и ще започва напълно скоро – на 11 март в YouTube и Facebook. Режисьор на доку-риалитито е Виктор Чучков, а продуцент – Борислав Чучков.

" Такива сериали са традиция в Съединени американски щати и набират все по-голяма известност. Отдавна към този момент не е значимо къде те дават, а какво имаш да кажеш. Ако имаш прекрасен артикул, феновете ще те намерят и по тази причина сме уверени, че няма да се спрем единствено с един сезон “, разясняват двамата братя, основатели на новата поредност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР