Обичани актьори, златни български песни и корейска визия ще привличат

...
Обичани актьори, златни български песни и корейска визия ще привличат
Коментари Харесай

Нов филм с Владимир Михайлов и Неда Спасова тръгва по кината от 5 април

Обичани артисти, златни български песни и корейска визия ще притеглят феновете в киносалоните тази пролет

Филмът „ Защото обичам неприятното време “ потегля по кината в цялата страна от 5 април. В основните функции ще забележим обичаните Неда Спасова и Владимир Михайлов. Те влизат в облиците на Ирина и Борис, другари, които не са се срещали от над 20 години, а в този момент инцидентно се озовават едновременно в дребното крайморско градче, където са прекарвали летата си дружно като деца. Сценарист и режисьор на кино лентата е Яна Лекарска, която приключва кинорежисура в Южна Корея. Това е първият ѝ план от подобен мащаб в България, а корейското въздействие се усеща във визията на всеки кадър.

 

 Защото обичам неприятното време

 

Филмът е и огромното завръщане в киното на обичаната на генерации българи Боряна Пунчева, която след знаковите си осъществявания в „ Дами канят “ и „ 13-ата избраница на принца “, прави впечатляваща роля като мистериозната госпожица Теменуга. Със мощно комедийно наличие (този път на огромен екран) се включва и Елени Декидис, която ще забележим като сладката бременна магазинерка Мария. Ролята на бохема Димо пасва като ръкавица на ветерана Веселин Ранков, а невероятният Иван Бърнев има особено присъединяване в тази кино история.

 

 Защото обичам неприятното време

 

В саундтрака на кино лентата влизат именити български песни, дело на огромния български композитор Борис Карадимчев: новата версия на „ Любовта, без която не можем “ на „ Тангра “, „ Моя обич “ на Богдана Карадочева,  „ В някой час “ на Маргарита Хранова. Към тях се включват Веселин Маринов с мега шлагера си „ Един момент от парадайса “ и Владо Михайлов с групата си Rewind и техния сингъл „ Луд по теб “.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР