Обичаната родна актриса Татяна Лолова спаси припаднала жена на трамвайната

...
Обичаната родна актриса Татяна Лолова спаси припаднала жена на трамвайната
Коментари Харесай

Татяна Лолова спаси припаднала жена - slava.bg

Обичаната родна актриса Татяна Лолова избави припаднала жена на трамвайната линия на многолюден столичен бул.. За случая заяви шефът на 107-мо ОУ „ Хан Крум “ Данко Калапиш в персоналния си профил във Facebook. Той благогодари на 86-годишнта Лолова за постъпката и грижата, с която се е отнесла към потърпевшата.

„ Днес се убедих, че Великата актриса Татяна Лолова е същински добротворец. Вижда по какъв начин една стара съседка, живееща против 107-мо учебно заведение се спъва и пада посред трамвайните линии на бул. Дж. Баучер. Веднага се притичва на помощ на нуждаещата се вуйна Стефка посред булеварда. Започва да маха на минаващите коли, минават повече от 10 коли и никой не стопира, без значение, че ти маха за помощ Татяна Лолова. Появява се семейство, "ангели- спасители ", както тя го назова през днешния ден.

Веднага стопират, оказват помощ на потърпевшата, качват я в колата си и я откарват пред дома ѝ (срещу нашето училище). Установяват, че не могат да я помръднат, тъй като евентуално е с счупена става и незабавно викат спешна помощ “, по този начин стартира разказът на Калапиш в обществената мрежа. По написаното стaва ясно, че потърпевшата вуйна Стефка живее сама, роднините ѝ са в чужбина, а единствената й близка в София е преподавателката г- жа Емилия Чернева, на която незабавно се обадил.

По думите на шефа, колата за спешна помощ пристигнала, а госпожа Чернева се качила в нея дружно с потърпевшата. На път към болничното заведение била решена да тръгне и самата Татяна Лолова. „ Татяна беше от самото начало до потърпевшата вуйна Стефка, в подготвеност и до болничното заведение с нея в колата за спешна помощ да се качи!!! Радвам се, че положителното не е умряло! Има положителни хора, хора-добротворци, измежду които и великата Татяна! Господ здраве да им дава на тези хора! “, написа още Данко Калапиш.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР