Обичан от всички комедиен актьор се нуждае от спешно кръвопреливане.

...
Обичан от всички комедиен актьор се нуждае от спешно кръвопреливане.
Коментари Харесай

Актьорът Стефан Щерев - Чечо се нуждае от спешно...

Обичан от всички комедиен артист се нуждае от незабавно кръвопреливане. Стефан Щерев - Чечо е признат по неотложност във ВМА. Приятелите му насочиха във Facebook апел към всички, които могат да оказват помощ. " Актьорът Стефан Щерев Чечо се нуждае от незабавно кръвопреливане. Кръвната му група е рядка - В (-). Който може да помогне с подаяние на кръв или по някакъв различен метод, дано да го направи в центъра по кръвопреливане на ВМА-София ", написа артистът Мариан Бачев.

43-годишният артист се почувствал зле преди няколко дни и бил признат в болничното заведение с проблеми в черния дроб. Заради неочакваното утежняване на здравословното му положение бил анулиран и театър в Хасково, в който Стефан Щерев трябвало да взе участие. Колеги на артиста споделят, че той има потребност от най-малко три банки кръв.

Стефан Щерев Чечо е измежду обичаните български артисти. Играл е в Народния спектакъл „ Иван Вазов”, НДТ „ Сълза и смях”, Малък градски спектакъл зад канала, спектакъл „ София”. Известно време е на свободна процедура, основно отвън България. Сътрудничи и работи с Алън Гуд, Ксавие ле Роа, Нандан Кирко, Томи Яженич, Далия Ачин.

Участвал е в десетки игрални и късометражни филми. Изиграва ролята на Валентин Иванов в сериала „ Отплата”. Бил е водещ на предаването „ Да разлаем кучетата”, както и е едно от лицата на неделното ток-шоу по Нова „ Станция НОВА” и „ Почивна станция”. Чечо е един от сътрудниците на същински холивудски звезди.

тагове артист кръвопреливане Стефан Щерев- Чечо
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР