Обичан и като злия Хайзенбърг/Уолтър Уайт от Breaking Bad (В

...
Обичан и като злия Хайзенбърг/Уолтър Уайт от Breaking Bad (В
Коментари Харесай

Брайън Крейнстън днес празнува рожден ден

Обичан и като злия Хайзенбърг/Уолтър Уайт от Breaking Bad ( " В обувките на Сатаната " ), и като прелестно разсеяния татко на 5 - Хел от " Малкълм ", Брайън Крейнстън през днешния ден е рожденик. " Хамелеонът " в актьорското изкуство навършва 68 години.

Брайън Лий Крейнстън e роден на 7 март 1956 година в Холивуд, Лос Анджелис. Носител е на 2 награди " Златен глобус “, 2 награди " Сатурн “ и 6 награди " Еми “. 

Представянето на Крейнстън в Breaking Bad постоянно се смята за една от най-хубавите функции в историята на малкия екран. Именно с това преобразяване той печели четири награди " Еми “ през 2008, 2009, 2010 и 2014 година През 2011 година става продуцент на сериала, спечелвайки още две награди " Еми “.

Феновете на именития Breaking Bad биха се зарадвали да научат, че единствено преди броени дни екипът на сериала се събра на една сцена за пръв път от години. Поводът бе тазгодишната гала на премиите Гилдията на актьорите - SAG.

Крейнстън показа, че не би взел участие в събирането на Breaking Bad на премиите, в случай че всичките му сътрудници от актьорския състав не бяха на борда.

" Когато говореха за това, споделих: " Е, желаеме да го създадем единствено в случай че всеки може да се причисли ". И всички бяха записани ", сподели артистът пред ET.

Заедно с Крейнстън, на сцената на SAG се качиха актьорите от Breaking Bad Арън Пол, Джонатан Банкс, Бетси Бранд, Дийн Норис, Боб Оденкърк, Ар Джей Мити и Анна Гън. Съставът излезе ръка за ръка пред публиката, с цел да връчи премията за Най-добър отбор в трагичен сериал.

Забележимо бе отсъствието на Джанкарло Еспозито, който изигра Густаво Фринг в истинското шоу и повтори ролята си във водения от Оденкърк спиноф - Better Call Saul. Крейнстън показа пред ET, че 65-годишният Еспозито в началото е трябвало да бъде там с тях, само че нещата ненадейно са се трансформирали.

" Липсваше ни Джанкарло Еспозито, тъй като работният му график беше изменен в последния миг “, изясни Крейнстън. " Но осмина от нас се качихме на сцената.  Минаха 10 години от последния път, в който спечелихме тази премия. “

Breaking Bad, който продължи пет сезона от 2008 до 2013 година, събра 58 номинации за " Еми " и общо 16 статуетки от Телевизионната академия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР