Обичаме спиралите! Дори лекият грим не може да мине без

...
Обичаме спиралите! Дори лекият грим не може да мине без
Коментари Харесай

Как да нанасяме спиралата за страхотен ефект

Обичаме спиралите! Дори лекият грим не може да мине без пърхащите, обемни и дълги мигли, които вършат очите изразителни.

Любим артикул на множеството дами, спиралата придава размер, дължина и цвят на миглите. Как обаче да я изберем и нанасяме вярно, с цел да реализираме оптимален резултат? Има 3 правила, които ще ви оказват помощ да се сдобиете с “уау ” мигли.

Подходящата четка

Новите спирали би трябвало да са запечатани, по тази причина си купувайте спирали единствено от магазини, в които има тестер – серпантина, която може да отворите и да видите четката. Какъв е резултатът на другите четки, вижте тук.

Основни придвижвания

Повечето дами нанасят неведнъж спиралата, с цел да реализиран мечтаните резултати. Това обаче може да докара до сплъстяване на миглите. Опитайте да нанасяте от основата на миглите към върха. Много дами пропущат точно основата и нанасят непосредствено по върховете на миглите.

Допълнителни аксесоари

Осмелете се да употребявате извивачка за мигли. Много дами пропущат този скъп аксесоар, само че той “повдига ” миглите, създавайки усещане за екстра размер. Извийте ги преди да нанесете спиралата, тъй като в случай че го извършите по-късно, рискувате да “счупите ” миглите.

Антиейдж грижата, която няма да откриете в бурканче
Нямате право на неточности, когато избирате този бюти артикул
Погрижете се за хубостта си, до момента в който сте в офиса
Гримът, който видяхме на New York Fashion Week

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР