Обичаме музиката на Лени Кравиц и не го крием. Страхотен

...
Обичаме музиката на Лени Кравиц и не го крием. Страхотен
Коментари Харесай

Какво накара Лени Кравиц и Зоуи Кравиц да се снимат заедно в реклама

Обичаме музиката на Лени Кравиц и не го крием. Страхотен глас, визия, театрално държание и песни. За наслада напълно скоро ще имаме опция да го чуем и забележим онлайн, тъй като идва в България за концерт в " Арена Армеец " на 4 май.
 Лени Кравиц с концерт в София
Лени Кравиц с концерт в София

Музикантът още веднъж гостува в България през 2019 година

Макар и да не е известно на доста хора, изпълнителят има щерка, която като че ли му е одрала кожата.

Двамата нямат никакви планове дружно, по тази причина извънредно доста се зарадвахме да ги забележим един до друг в една доста забавна рекламна акция. 54-годишният Лени Кравиц и 30-годишната му щерка Зоуи Кравиц сплотиха старания за новата акция на Tumi и за пръв път се снимаха дружно във видео.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от TUMI (@tumitravel) на Фев 1, 2019 в 8:34 PST

Двамата популяризират сбирката Tumi A3 - най-новата дизайнерска линия куфари и раници на марката. Интересното в тази ситуация е, че рекламният клип е сниман на едно особено място - на Бахамите, където е роден дядото на Лени Кравиц.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от TUMI (@tumitravel) на Фев 14, 2019 в 7:00 PST

" Тази реклама беше опция да се създадем нещо забавно, което да е обвързвано с пътешестване, само че искахме и да е по-специално. Затова историята е за моя дядо и там, където стартира всичко ", споделя Лени Кравиц за снимането на остров Елеутера на Бахамските острови пред People.

Във видеото изпълнителят и щерка му пътуват до една прелестна къща с аспект към океана. Става ясно, че там е израснал дядото на Лени Кравиц.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от TUMI (@tumitravel) на Яну 28, 2019 в 7:00 PST

Рекламата наподобява като част от филм, в който татко и щерка се връщат на мястото, където са родени предците им и си приказват всичко, което са научили от своите родители, баби и дядовци и за опита, излъчен от потомство на потомство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР