Обича скъпото и луксаAнна Шермин се е снимала за родния

...
Обича скъпото и луксаAнна Шермин се е снимала за родния
Коментари Харесай

Сексбомбата Шермин изостави милионер, за да влезе в Ергенът

Обича скъпото и лукса

Aнна Шермин се е снимала за родния Плейбой, има много силикон в гърдите.

Една от участничките в Ергенът изоставя милионер, с цел да влезе в шоуто, научи България Днес.



Става дума за Анна Метушева, която е показана като Шермин в продукцията. Мацката е първа приятелка с Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, разбра още " България Днес.

Най-чаканото предаване у нас започва късно нощес в ефира на бТВ. В тазгодишния Ергенът 26 дами се борят за сърцето на милионера Алекс Младенов.

Метушева е същинска силиконовата бомба. Видно е, че има много кубици в големите дини. Мацката взема решение да влезе в третия сезон на Ергенът малко преди да стартират фотосите на шоуто, разкриват наши източници. Преломният миг, с цел да се впусне в риалити формата, е раздялата с гадже милионер.

До лятото на предходната година Анна Шермин има връзка с ултрабогат чужденец, разкриват още нашите източници. Двамата идват в България на отмора и Шермин да запознае роднините си с изгората, само че внезапно в връзките им настава провал. Следват бурни кавги. И с цел да му го върне тъпкано, огнената русокоска влиза в Ергенът, където желае да се бори за сърцето на синеокия хубавец Алекс.

Синеокият красавец незабавно е хванал окото на Анна Шермин. Той е показан като милионер, а също така е много прелъстителен мъж.

По информацията на вестника обаче Шермин не съумява да стигне до заветната си цел - да завоюва сърцето на Младенов. Това издадоха за България Днес източници от продукцията.

Метушева е родена в България, само че живее в Израел. Там е известна с прозвището Шермин, което й дават и в Ергенът. Изявява се като модел, излиза наяве от профила й в обществената мрежа. Преди години даже снима серия за мъжката библия Плейбой у нас.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР