Обхватът на Corsa-e и Mokka-e в цикъла WLTP1 се увеличава

...
Обхватът на Corsa-e и Mokka-e в цикъла WLTP1 се увеличава
Коментари Харесай

Постоянно развитие: Обхватът на пробег на Opel Corsa-e и Mokka-e се разширява

Обхватът на Corsa-e и Mokka-e в цикъла WLTP1 се усилва до 359 и 338 км
Разширяване на обсега посредством усъвършенстване на термопомпата, редуктора и гумите
Opel предлага девет електрифицирани пътнически и лекотоварни модели

Постоянното развиване и създаване на нови технологии на Opel Corsa-e и Opel Mokka-e докара до доста нарастване на пробега на двата модела по WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure).

Само с едно зареждане на батерията Opel Corsa-e, модел който беше показан през 2019 година, към този момент може да измине до 359 км съгласно WLTP. Обхватът на новият Opel Mokka-e стартиран през 2020 година, който през ноември завоюва наградата „ Златен волан 2021 “, се усилва до 338 km (WLTP).

Увеличението на обсега на пробега е реализирано посредством усъвършенстване на системите за отопление, вентилация, климатизация (ОВК) и метода на задвижване на Opel Corsa-e и Opel Mokka-e.

Ефективността на термопомпата, която затопля и охлажда интериора и е общоприетоо съоръжение на двата модела, е усъвършенствана и изразходва по-малко сила от батерията в интерес на обсега на шофиране. Клиентите ще виждат подобренията, изключително при шофиране през зимните месеци.

Допълнителен принос за увеличението на пробега имат новият редуктор на трансмисията и 16-инчовите (Corsa-e) и 17-инчовите (Mokka-e) гуми с рейтинг A+.

Opel Corsa-e и Opel Mokka-e са част от проекта за електрификация на немския авто производител. Opel предлага девет модела електрифицирани транспортни средства на пазара – пътнически и лекотоварни транспортни средства.

Продуктовото портфолио на марката ще бъде изцяло електрифицирано до 2024 година

Opel ще се концентрира напълно върху предлагането на електрически коли в Европа от 2028 година

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР