Обезлюдяването на Северозападния регион, демографския срив, високата безработица, липсата на

...
Обезлюдяването на Северозападния регион, демографския срив, високата безработица, липсата на
Коментари Харесай

Атанас Зафиров от Враца: Тежките дефицити в Северозападна България се превръщат в проблем на националната сигурност

Обезлюдяването на Северозападния район, демографския срив, високата безработица, неналичието на налично опазване на здравето, битовата престъпност - тези и други проблеми разискаха претендентите за народни представители от листата на Българска социалистическа партия за България на среща с жителите на Враца.
Пред препълнената зала, лидерът на листата Атанас Зафиров срещна присъстващите с резултатите от присъединяване на Българска социалистическа партия в ръководството и новите цели пред левицата.
Четири са главните цели, за които ще работят народните представители от Българска социалистическа партия за България:
1. Справяне с икономическата и енергийна рецесия в страната, настъпили в следствие от войната в Украйна и дълго траялата здравна пандемия от Covid 19.
2. Защита на обществените права на българските жители, повишението на приходите на работещите и пенсионерите.
3. Премахване на пазарният принцип в опазването на здравето и образованието. Безплатно и общодостъпно обучение и опазване на здравето.
4. Нов модел на икономическо развиване. Разширяване и отбрана правата на служащите, поддръжка на дребния и междинния бизнес, родното произвеждане, промишленост, земеделие.
5. Справедливост и правосъдна промяна. Защита на конституционния ред и използване на правилата на демократична, обществена и правова страна.
“БСП работи за обединяването на левите сили, тъй като без лява, социалистическа партия в ръководството на страната, няма по какъв начин да бъде обезпечен обществения вектор на властта. Българска социалистическа партия и лявата коалиция знае по какъв начин се ръководи страна и е подготвена още веднъж да работи за благополучието на всеки български жител. Ще създадем и Национален фонд за доближаване сред районите, ориентиран към изостаналите региони, като един от целите ще бъде Северозападна България. Обещаваме ви нашите срещи да бъдат регулярни, да не допуснем столицата да не помни за проблемите на Враца, тъй като големите неравенства към този момент се трансформират и в проблем на националната ни сигурност ” сподели в умозаключение Зафиров.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР