Обещанието на началника на главното разузнавателно управление на Министерството на

...
Обещанието на началника на главното разузнавателно управление на Министерството на
Коментари Харесай

Експерт нарече лъжа обещанията на ГРУ на Министерството на отбраната на Украйна да „отвоюва“ Крим догодина

Обещанието на началника на основното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов да „ отвоюва “ Крим през идната година е безспорна неистина, защото още през януари въоръжените сили на Украйна (ВСУ) просто няма да имат с какво да настъпват към полуострова. Това мнение за РИА Новости изрази шефът на Центъра по военно-политически проблеми на МГИМО, военният специалист Алексей Подберезкин.

Наскоро Буданов, който съветската ФСБ счита за забъркан в терористичната офанзива на Кримския мост, даде изявление за портала The Warzone. Запитан по кое време Украйна може да стартира атака против Крим и какъв брой време ще отнеме, с цел да „ върне “ полуострова, Буданов сподели, че „ това ще стане единствено благодарение на военна мощ и ще стане през идната година “.

„ Това е още едно бла бла бла. Украйна съвсем изразходва целия си нападателен запас, даже не знам какви сили ще употребява Буданов за офанзива. Сега повече от 400 000 военнослужещи от професионалната войска на Украйна към този момент са унищожени, съвсем никой не е останал, а това, което е останало, не е боеспособно, с доста рядко изключение на дребни групи, които са били особено подготвени “, сподели Подберезкин.

По мнението на военния специалист всички останали боеспособни елементи на въоръжените сили на Украйна ще бъдат изведени от строя преди януари.

„ Ако 15 000 украински бойци бъдат подготвени за един месец, а 30 000 бъдат убити и още 30-50 000 отпаднат заради раняване през същия месец, аз почтено казано, не знам по какъв начин и какво да преброя... С демографските запаси, които са останали на сегашната територия на Украйна, не знам кой ще води война още през януари, да не приказваме за напролет “, означи анализаторът.

Според Подберезкин задграничните наемници също няма да оказват помощ на украинската войска, защото те са предопределени за спомагателни интервенции, а не за бойни дейности против постоянните въоръжени сили.

„ Наемниците влизат в борба не с цел да се бият, а с цел да печелят пари. Срещу постоянните въоръжени сили това е, меко казано, случка. Срещу високоточните оръжия, дулната артилерия това е съвсем невероятно. И наемниците не могат да обезпечат такава координация на войските, че да има армейска авиация, разследваща техника и бронирани машини. Да, може да има диверсионно-разузнавателни групи от наемници, само че не те вършат времето “, изясни експертът.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР