Обещанието да има северномакедонски астронавт в Космоса на лидера на

...
Обещанието да има северномакедонски астронавт в Космоса на лидера на
Коментари Харесай

Македонска медия: България не ни пуска в ЕС, но ще ни води в Космоса

Обещанието да има северномакедонски астронавт в Космоса на водача на " ИТН " (ИТН), малко преди да стане ясно, че партията му печели предварителните парламентарни избори, притегли вниманието в Северна Македония.

Вероятно Трифонов е направил проектът и има огромен избор и по тази причина ще избере по един мъж и една жена българи да станат астронавти в Европейската галактическа организация – само че той „ ще направи всичко допустимо да има северномакедонец космонавт,.
 Астронавт стана външен министър на Канада Астронавт стана външен министър на Канада
Канадският министър председател Джъстин Трюдо направи промени в държавното управление, съобщи DarikNews. За нов министър на външните работи е назначен би...

„ МКД ” обръща внимание на обстановката поради очакванията на македонския министър председател Зоран Заев за смяна в позицията на България по отношение на старта на договарянията за влизане в Европейски Съюз на Северна Македония. Засега позицията на България остава твърда – градивен разговор за изясняване на уговорките по Договора за другарство и добросъседство сред двете страни и осъществяването им. Президентът Румен Радев повтаря това, с уточнението, че то не зависи дали ще има ново държавно управление и по кое време.

„ Нуждаем се от действителни, устойчиви резултати за участие в Европейски Съюз, от промяна на учебници, монументи с техните надписи, музеи, публични медии, за премахване на речта на омразата - когато границата падне, нашите младежи не би трябвало да се ненавиждат ” – по този начин македонската медия цитира Радев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР