Обектите на Северен поток-2 в Ленинградска област ще започнат следващата

...
Обектите на Северен поток-2 в Ленинградска област ще започнат следващата
Коментари Харесай

„Северен поток-2” ще бъде пуснат в тестов режим

Обектите на „ Северен поток-2 ” в Ленинградска област ще стартират идната седмица работа в тестов режим за подготовка за газоподаване към Германия. Това съобщи през днешния ден губернаторът на региона Александър Дрозденко след присъединяване си в пленарното съвещание на бизнес форума „ Ден на предприемачеството: Русия в Макленбург-Предна Померания ”.
Той заяви, че през вчерашния ден са били инспектирани съветските обекти, които ще стартират работа в тестов режим идната седмица, съобщи ТАСС.
 Американски посланик, лобиращ за Северен поток 2, е дарил пари за акцията на Байдън? Американски посланик, лобиращ за " Северен поток 2 ", е дарил пари за акцията на Байдън?
Бившият американски посланик Ричард Бърд, който е лобирал за " Северен поток-2 ", през 2020 година, е финансирал акцията на Джо Байдън, ко...
Търговският шеф на „ Nord Stream 2 AG ” Райнхард Онтих, който също взе участие в икономическия конгрес в Петербург, оцени позитивно работата по реализацията на плана „ Северен поток-2 ” и изрази убеденост, че строителството на газопровода ще бъде приключено.
От компанията считат, че обстановката към тръбопровода е по-положителна, в сравнение с беше преди година, само че са на мнение, че има потребност от разговор.
В същото време немски еколози от подадоха искане до регулатора BSH да се отдръпна разрешението за строителството и употребата на „ Северен поток-2 ” или най-малко да бъде спряно полагането на тръби за известно време, до момента в който тече инспекция за сходството на плана с „ климатичните цели ”
Въпреки че тръбопроводът е най-големият план в региона на изкопаемите горива в Европа, при процеса на неговото одобряване не е тествано въздействието му върху климатичните цели, настояват еколозите.
 Калин Тодоров: Нещо се мъти по оста Белия дом-Кремъл Калин Тодоров: Нещо се мъти по оста Белия дом-Кремъл
" Нещо се мъти по оста Белия дом-Кремъл. Няма и месец, от както Байдън назова Путин палач, " проблем бели ", от където и да го погледнеш. И...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР