Обединяването на всички титли в тежката категория се е превърнало

...
Обединяването на всички титли в тежката категория се е превърнало
Коментари Харесай

Хърн обяви каква е голямата цел пред Антъни Джошуа

Обединяването на всички трофеи в тежката категория се е трансформирало в съществена краткосрочна цел за Антъни Джошуа, написа boec.bg.

Доскоро главната линия, по която Ей Джей се движеше, беше мач с сегашния притежател на пояса във версия WBC – единственият, който не е негово владеене, Тайсън Фюри. За задачата той би трябвало да се оправи първо с Кубрат Пулев, против който ще пази купите си на на IBF, WBO и WBA, а “Циганския крал” би трябвало да завоюва третия си дуел против Дионтей Уайлдър.

Битката за превъзходство сред другите организации, обаче, принуди щаба на Джошуа да огледа и в по-различна посока. Мениджърът му Еди Хърн съобщи, че Ей Джей е подготвен да се изправи против който и да било, с цел да прибави и последната изчезнала му купа към сбирката си.

“Като гледаме огромната картина, Джошуа желае купата на WBC. Никога не се е тормозил дали ще е против Уайлдър или Фюри. Който и да завоюва пояса, Джошуа ще се бие с него за сливане на купите. Но знаем, че спечелилият от Дилиън Уайт – Александър Поветкин тази събота ще стане формален кандидат за този пояс и WBC ще подреди той да се бие с спечелилия от Фюри и Уайлдър”, сподели Хърн.

Мениджърът прегледа и евентуалната опция - при победа над “Бронзовия бомбардировач” Фюри да откаже да пази купата.

“Но, в случай че Фюри не желае да се бие с Уайт, тогава Уайт ще бъде нараснал от краткотраен първенец в първенец. А това по никакъв начин не ми харесва. Какво ще стане? Джошуа незабавно ще излезе против Уайт. Ако Тайсън откаже – ще му вземат купата. И Уайт може да стане безспорен първенец. От дълго време той единствено стои и чака, тъй че пред него се открива страхотна възможност”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР