Обединеното кралство възнамерява да увеличи глобалното си военно присъствие през

...
Обединеното кралство възнамерява да увеличи глобалното си военно присъствие през
Коментари Харесай

Британия увеличава глобалното си военно присъствие през следващите години

Обединеното кралство има намерение да усили световното си военно наличие през идващите години, за да отговори по-добре на евентуални закани в разнообразни елементи на света . Това се споделя в проекта за рационализация на сухопътните войски на Кралските въоръжени сили, оповестен в четвъртък от Министерството на защитата на страната, представен от ТАСС.

В документа, наименуван " Войник на бъдещето ", се отбелязва, че главните " наземни районни центрове " ще бъдат основани в Германия, Кения и Оман .

Освен това въз основата на 16-та десантна бригада и 1-ва армейска авиационна бригада ще бъдат основани световни сили за реагиране, които при нужда могат да бъдат употребявани както при водене на военни дейности, по този начин и при даване на филантропична помощ.

Глобалните сили за реагиране ще бъдат подсилени с спомагателен мотострелков батальон, сапьорен батальон, логистичен батальон, артилерийска батарея и нови хеликоптери Apache и Chinook.
 Британия усилва нуклеарните оръжия Trident с над 40% и се готви за 2030 година
Британия усилва нуклеарните оръжия Trident с над 40% и се готви за 2030 година

Джонсън приключи разоръжаването след Студената война в отговор на заканите Русия и Китай

" Да стане по-смъртоносна, пъргава и експедиционна; войска, способна да се бие и да печели войни и да да се състезават сполучливо в сивата зона сред мир и война. Армия, оборудвана с просвета и водачество, с цел да поддържаме нашата известност и морална основа и да създадем армията a ужасно място за всеки. Армия, подготвена за бъдещето, а не за предишното ", написа английското държавно управление.

" Ще можем да оперираме по целия свят в епоха на непрекъсната конкуренция . Повече от нашата войска ще бъде ситуирана по целия свят, по-често. "

" Резервистите на нашата нация ще играят жизненоважна и съществена роля в Future Soldier . Нуждаем се от по-способен, по-готов и по-използваем Резерв , за който е обезпечено, че ще се оправи със задания в Обединеното кралство или в чужбина . Всяка част от армейския запас ще има ясна военна роля и ще бъде подготвена да се бие като част от цялата мощ по време на война . "
 Британия предизвести Русия, че да нападна Украйна е сериозна неточност
Британия предизвести Русия, че да нападна Украйна е сериозна неточност

Лондон работи в тясно съдействие със съдружниците от НАТО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР