Обединеното кралство премахва всички мита върху украинските стоки и ще

...
Обединеното кралство премахва всички мита върху украинските стоки и ще
Коментари Харесай

Обединеното кралство премахва митата върху вноса от Украйна

Обединеното кралство отстранява всички мита върху украинските артикули и ще забрани износа на избрани технологии за Русия, с цел да помогне на Киев да се оправи с съветската инвазия, заяви AFP.

" Митата върху всички артикули, импортирани от Украйна, ще бъдат понижени до нула и всички квоти ще бъдат отстранени ", се споделя в изказване на английското държавно управление. Мярката е отговор на искане на президента на Украйна Володимир Зеленски. Тя по-специално се отнася за ечемик, мед, птиче месо и консервирани домати, които Украйна внася във Англия.

„ Обединеното кралство ще продължи да прави всичко допустимо, с цел да поддържа битката на Украйна против бруталната и непредизвикана инвазия на Путин и да помогне за гарантирането на дълготрайната сигурност и разцвет на Украйна и нейния народ “, посочи Ан-Мари Тревелиян, министър на интернационалната търговия.

Англия забрани износа за Русия на избрани артикули и технологии, които Москва „ може да употребява за угнетяване на героичния украински народ “, в това число съоръжение за прихващане и наблюдаване на връзки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР