Обединеното кралство може да бъде залято от още обилен сняг

...
Обединеното кралство може да бъде залято от още обилен сняг
Коментари Харесай

Прогноза за обилен сняг след седмици със силен взрив от слана в Гренландия - точна дата за покриване на Обединеното кралство

Обединеното кралство може да бъде залято от още изобилен сняг единствено няколко къси седмици след безредни бурни подиуми из страната.

Въпреки малко по-ниските температури, които идващите две седмици ще донесат, още една снежна завивка не е надалеч обратно, твърди се. Метеорологичната прогноза гласи, че „ някои огромни снеговалежи и студено време “ ще се върнат от 2 и 3 февруари и ще пристигна от Гренландия.

Зловещото предизвестие за сняг пристигна, когато Обединеното кралство беше в средата на сандвич с стихия. Бурята Иша удари страната в неделя и понеделник, до момента в който бурята Джоселин се очакваше да доближи сушата във вторник следобяд.

Джеймс Мадън от ExactaWeather сподели пред Daily Star: „ Нашите прогнози непрекъснато демонстрират капацитет за друго краткотрайно снежно събитие към края на работната седмица и през идващия уикенд, което може да докара до още изобилен сняг на север/Шотландия и евентуално до елементи от Северна Англия, Уелс и Северна Ирландия/Ирландия през този интервал.

„ Това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР