Обединеното кралство е внесло редица промени в митническия регламент при

...
Обединеното кралство е внесло редица промени в митническия регламент при
Коментари Харесай

Лондон: Близо 90% от вноса във Великобритания ще бъде безмитен дори при Брекзит без споразумение

Обединеното кралство е внесло редица промени в митническия правилник при излизане на страната от Европейски Съюз без съглашение. Благодарение на това 88 на 100 от вноса във Англия ще бъде безмитен, заяви през вчерашния ден държавното управление на уеб страницата си. Временната мярка ще бъде прилагана до една година, съобщи Ройтерс.

Правителството реши едностранно да се откаже от обмитяване на товарни транспортни средства, биоетанол и облекло. Според краткотрайния митнически режим 88 на 100 от вноса във Англия в парично изражение няма да се обмитяват, се показва в известието.

Англия ще излезе от Европейски Съюз на 31 октомври и работим с представителите на бизнеса да подсигуряваме, че Обединеното кралство ще може да търгува още от първия ден след Брекзита, разяснява държавният министър по комерсиалната политика Конър Бърнс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Лондон разгласява преди време първия си краткотраен митнически режим преди първичната дата за излизане от Европейски Съюз през март като част от подготовката си да напусне блока, към който се причисли през 1973 година, напомня Ройтерс.

Този ревизиран проект бе утвърден по гледище на бизнеса. Правителството резервира някои защитни ограничения за английските производители най-много в бранша на автомобилостроенето и селското стопанство, до момента в който други сфери ще се изправят пред конкуренцията на по-евтини задгранични артикули, отбелязва Ройтерс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР