Обединеният комитет на началник-щабовете на Южна Корея докладва на парламента,

...
Обединеният комитет на началник-щабовете на Южна Корея докладва на парламента,
Коментари Харесай

С тактиката на Хамас Пхенян иска да удари по Сеул

Обединеният комитет на началник-щабовете на Южна Корея рапортува на Народното събрание, че Северна Корея се готви за опцията да стартира изненадваща офанзива , употребявайки тактиката, употребена от палестинската формация Хамас по време на офанзивата й против Израел, написа южнокорейското издание Yonhap News.

След като проучва офанзивите на Хамас против Израел с ракети, партизански отряди, камиони и мотоциклети, ръководителят на Обединения комитет на началник-щабовете Канг Шин-чеол сподели: " Според първичната оценка изненадващата интервенция на Хамас е била сполучлива. Израелската техника беше изумена от хиляди ракетни офанзиви за къс интервал от време. Защитният резултат на Железния купол беше най-малък . "

Кан означи също, че граничната система на Израел е била обезвредена и разследващите служби като Мосад не са съумели да плануват изненадващата офанзива.

Той сподели, че изненадваща офанзива, употребяваща тактиката на Хамас, в това число нашарване на методите за офанзива и потребление на уязвимостите в усъвършенстваните отбранителни системи, е предстоящ сюжет, към който Северна Корея може да прибегне. Той също по този начин допусна, че Северна Корея може да окупира гранична територия и да вземе заложници, с цел да ескалира и насърчи договарянията.

Канг означи, че артилерия с огромен обхват и безпилотни самолети могат да бъдат употребявани като контрамерки против изненадващо нахлуване от Северна Корея.
 Безпрецедентен товарен жп трафик сред Северна Корея и Русия - евентуално оръжейни доставки
Безпрецедентен товарен жп трафик сред Северна Корея и Русия - евентуално оръжейни доставки

Анализ на сателитни изображения

Той акцентира, че единици, които могат да обхванат по суша, море или въздух, могат да бъдат отстранени посредством системи за защита на предни бази, интегрирани отбранителни интервенции, противоморски интервенции на Силите за специфични интервенции и взаимни интервенции за противовъздушна защита.

Председателят на Обединения комитет на началник-щабовете е убеден, че даже Северна Корея да нападна с огромен брой дронове, те могат да бъдат открити , разпознати и свалени посредством взаимни интервенции за противовъздушна защита.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР